Laadpaal huren

Vraag een offerte aan

De pakketten die wij aanbieden

Bij Watt Watt heb je de keuze uit drie laadpaalopties: 7,4 kWh, 11 kWh en 22 kWh. Onzeker over welk type het beste past bij jouw situatie? Wij bieden een gratis adviesgesprek waarin we al je vragen beantwoorden en samen de meest geschikte laadoplossing voor jou vinden. Als klant van Wattwatt profiteer je bovendien van een exclusieve korting van €200 op je laadpaal.  


Ontdek de voordelen

Biedt het gemak van het opladen van je elektrische voertuig thuis, bespaart tijd en moeite.

Thuis opladen is vaak goedkoper dan openbare laadstations, vooral als je gebruikmaakt van zelfopgewekte zonne-energie.

Een thuislaadpaal kan de marktwaarde van je woning verhogen, aangezien elektrische voertuigen steeds populairder worden.

Door het gebruik van een thuislaadpaal, draag je bij aan de reductie van CO2-uitstoot.

Bereidt je voor op de toenemende verschuiving naar elektrische voertuigen.

Mogelijke financiële ondersteuning voor de installatie van een thuislaadpaal.

Een laadpaal in 4 stappen

1

Online aanvraag
Start in onze Configurator of laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

2

Persoonlijk adviesgesprek
Start in onze Configurator of laat je gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

3

Vrijblijvende offerte
We geven je persoonlijk advies op basis van je huidige en gewenste situatie.

4

Installatie Watt watt producten
Op de afgesproken dag installeren de door jou gekozen producten.

Vraag een offerte aan

Watt watt laadpaal

De thuisbatterij is een essentieel onderdeel van je thuis-energie netwerk. Om deze reden is kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. De Enphase batterij is ontwikkeld in de Verenigde Staten en gemaakt voor een optimale levensduur en veiligheid.

🏆

Hoogwaardig design en hoge opslagcapaciteit

🌍

Gemaakt in de VS met de laatste technologie

🥇

15 jaar productgarantie op de batterij

💡

Compatibel met elk zonnesysteem

Uw vragen beantwoord

Onze laadpalen bieden verschillende laadsnelheden, variërend van 3,7 kW tot 22 kW. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als voor commerciële toepassingen, met een snelle en efficiënte laadervaring voor uw elektrische voertuig.

Onze laadpalen zijn ontworpen om minimaal 10 jaar mee te gaan. We bieden een uitgebreide garantie van 5 jaar op de hardware, wat zorgt voor uw gemoedsrust en betrouwbaarheid op lange termijn.

Na een initiële beoordeling van uw locatie en elektrische installatie, zullen onze gecertificeerde installateurs de laadpaal plaatsen. De installatie duurt meestal één dag, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de voorbereidende werkzaamheden.

Ja, onze laadpalen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw, en extreme temperaturen. Ze zijn duurzaam en gebouwd om betrouwbaar te functioneren in diverse buitenomgevingen.

Onze laadpalen vereisen minimaal onderhoud. Wij raden aan om de laadpaal regelmatig te inspecteren op vuil en deze schoon te houden voor optimale prestaties. Technische inspecties worden aanbevolen volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Afhankelijk van uw locatie en de lokale regelgeving, kunnen er subsidies of belastingvoordelen beschikbaar zijn voor de installatie van laadpalen. Ons team kan u adviseren over de actuele regelingen en hoe u hiervan kunt profiteren.

Ben jij klaar voor verduurzaming?

Ontvang binnen 1 minuut advies van onze experts.