Zonnepanelen producten

Zonnepanalen

Zonnepanelen producten

Ontdek de voordelen van het overstappen naar Watt Watt zonnepanelen

Het kopen van zonnepanelen levert aanzienlijke voordelen op. U bespaart niet alleen op de energierekening, maar verhoogt ook direct de marktwaarde van uw woning en helpt mee aan een groenere toekomst. Het investeren in zonnepanelen is dus geen kostbare uitgave, maar een verstandige investering voor de toekomst. Kiest u voor de service van Watt Watt, dan wordt het allemaal nog eenvoudiger. U koopt de zonnepanelen, en wij nemen het gehele traject van installatie en onderhoud uit handen. 


Energie opwekken

Met de zonnepanelen van
Watt Watt begint het

Wij geloven in een toekomst waarin we slim en groen stroom gebruiken. Dat begint bij het leggen van zonnepanelen op zoveel mogelijk Nederlandse daken. Met ons ruime aanbod is er voor elke situatie wel een passende oplossing te vinden.

4 redenen om nu
zonnepanelen te installeren

Onze zonnepanelen

Glas folie Panelen

Offerte aanvraag

Glas glas panelen

Offerte aanvraag

Ons Revolutionaire Paneel

Energie omzetten

De omvormer maakt de
energie gebruiksklaar

3 keuzes in omvormers

micro-omvormers

Micro-omvormers zijn een slimme vernieuwing in zonne-energie, gemaakt om elk zonnepaneel zo goed mogelijk te laten werken.

(lees meer)

Anders dan de gebruikelijke omvormers die stroom van meerdere panelen samen verwerken, heeft elk paneel zijn eigen micro-omvormer.

Dit zorgt ervoor dat als één paneel minder presteert door schaduw of vuil, het de anderen niet beïnvloed, wat leidt tot een hogere gemiddelde energieopbrengst.

string omvormer

String-omvormers zetten de verzamelde energie van meerdere zonnepanelen tegelijk om, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor zonne-energiesystemen.

(lees meer)

Ze zijn ideaal voor installaties waar panelen weinig last hebben van schaduw, omdat de prestaties van het gehele systeem kunnen afnemen als één paneel minder presteert.

Dit type omvormer biedt een eenvoudige en efficiënte manier om zonne-energie om te zetten in bruikbare elektriciteit, en is daarmee een uitstekende optie voor veel huishoudens en bedrijven die willen investeren in zonne-energie.

string omvormer
+ optimizers

String-omvormers met optimizers combineren centrale energieomzetting met individuele paneeloptimalisatie.

(lees meer)

Ze verbeteren de systeemprestaties door elk paneel uit te rusten met een optimizer, wat de negatieve effecten van schaduw of vuil vermindert. Zo wordt de algehele energieopbrengst verhoogd zonder elk paneel zijn eigen omvormer te geven.

Dit systeem biedt een slimme balans tussen kostenefficiëntie en optimalisatie, wat leidt tot een verbeterde energieproductie van het hele zonnepaneelsysteem.

Energie omzetten

De omvormer maakt de
energie gebruiksklaar

De omvormer: het kloppend hart van je zonnestroomsysteem. Dit essentiële component transformeert zonne-energie naar elektriciteit die je thuis kunt gebruiken. Bovendien stuurt het informatie over je energieopbrengst direct naar je zonnepanelen-app, zodat je altijd zicht hebt op de hoeveelheid opgewekte zonnestroom.

Zonnepanelen

De basis van het systeem zijn de zonnepanelen. De zonnepanelen van Watt Watt zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle nodige keurmerken.
Met onze 25 jaar vermogensgarantie en standaard 10 jaar productgarantie bent u verzekerd van kwaliteit met state-of-the-art cel technologie.

Vraag een offerte aan
Efficiënte energieomzetting
Bruikbare elektriciteit
Realtime monitoring
Toekomstbestendig

Licht voor de Toekomst

Het Enphase zonnepaneel is ontworpen in de Verenigde Staten en gemaakt voor maximale energieopwekking en lange levensduur: De 435WP full black zonnepanelen van Watt Watt zijn ontworpen voor maximale energieopwekking en lange levensduur.

Vervaardigd in de VS met de nieuwste technologie. ontworpen met de nieuwste technologie en hoogste efficiëntie.

🏆

Geavanceerd design en hoge energie-efficiëntie

🌍

Vervaardigd in de VS met de nieuwste technologie

🥇

10 jaar productgarantie op het paneel

💡

Compatibel met elk thuis-energie netwerk

In 3 simpele stappen zonnestroom

1

🤝

Advies

We bezoeken u graag persoonlijk om uw behoeften te bespreken en het potentieel van uw dak voor zonnepanelen te evalueren.

2

🔧

Installeren

We nemen het volledige proces voor onze rekening, van de start tot de finish. Onze installateurs zorgen voor een professionele en solide installatie.

3

💰

Besparen

Ervaar zonnestralen en monitor uw productie en besparingen via onze app. Onze systemen leveren gemiddeld
10% meer besparing.

Waarom een Thuisbatterij?

Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je elektriciteitsrekening.

Zonnepanelen verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen bij aan de vermindering van broeikasgassen en andere vervuilende stoffen.

Door zelf energie op te wekken, ben je minder afhankelijk van het traditionele elektriciteitsnet en de fluctuerende energieprijzen.

Huizen met zonnepanelen kunnen een hogere marktwaarde hebben, omdat ze worden gezien als modern en energie-efficiënt. Een huis stijgt met gemiddeld 4-8% na installatie zonnepanelen.

Zonnepanelen hebben een lange levensduur (vaak 25 jaar of langer) en vereisen weinig onderhoud.

In een wereld die steeds bewuster omgaat met energie, zijn zonnepanelen niet langer een luxe, maar een noodzaak. Het gebruik van zonne-energie is een schone, onuitputtelijke en steeds toegankelijkere manier om in onze energiebehoeften te voorzien. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze essentiële stap richting duurzaamheid ook vriendelijk is voor uw portemonnee? Simpel: door te kiezen voor een aanbieder die gegarandeerd de laagste prijs biedt voor zonnepanelen.

Zonnepanelen op Maat: Van Daken tot Carports!

Ontvang binnen 1 minuut advies van onze experts

Inzicht in energie

Realtime Overzicht
met de Watt Watt app

Uw vragen beantwoord

Eigenaren van zonnepanelen verdienen gemiddeld €1.780 per jaar dankzij hun investering in duurzame energie. Het is belangrijk te erkennen dat de werkelijke opbrengst per situatie verschilt. Factoren zoals het aantal zonuren, de hellingshoek van uw dak en lokale temperatuurschommelingen spelen een cruciale rol in de efficiëntie van uw zonnepanelen. Bij Watt Watt begrijpen we deze nuances. Onze zonnepanelen installaties staan bekend om hun snelle terugverdientijd van gemiddeld slechts 3,5 jaar. Dit is mogelijk omdat we uitsluitend werken met producten van topkwaliteit. Kies voor Watt Watt en investeer slim in de toekomst van uw energievoorziening.

Onze zonnepanelen zijn ontworpen om minstens 25 jaar mee te gaan. Daarom bieden we een garantie van 25 jaar op de prestaties en een productgarantie van 10 jaar.

Na het zorgvuldig ontwerpen van een op maat gemaakt systeem door onze experts, voeren we een technische inspectie uit. Deze kan zowel op locatie als online plaatsvinden, waardoor onze monteurs precies begrijpen hoe de installatie uitgevoerd dient te worden. Na deze cruciale stap, bespreken onze professionals het installatieproces in detail met u, om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Vervolgens gaan onze gecertificeerde installateurs aan de slag met het plaatsen van de zonnepanelen, een proces dat, afhankelijk van de omvang van uw project, meestal binnen één tot twee dagen voltooid is.

Zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud. Het is echter aan te raden om ze een paar keer per jaar te inspecteren op vuil of puin. Bij veel vuil kunt u ze eenvoudig schoonmaken met water en een zachte borstel.
Bij een volledig servicecontract met Watt watt hoef je je geen zorgen meer te maken over je zonnepanelen. Wij regelen dan alles voor je.

Ja, er zijn diverse subsidieregelingen en belastingvoordelen beschikbaar voor particulieren en bedrijven die investeren in zonne-energie. We adviseren u graag over de beschikbare opties en hoe u hiervan kunt profiteren.

Ben jij klaar voor verduurzaming?

Ontvang een vrijblijvende persoonlijke offerte.