Financiering

De basis van het systeem zijn de zonnepanelen. De zonnepanelen van Watt Watt zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle nodige keurmerken.
Met onze 25 jaar vermogensgarantie en standaard 10 jaar productgarantie bent u verzekerd van kwaliteit met state-of-the-art cel technologie.

Vraag een offerte aan

Licht voor de Toekomst

Het Enphase zonnepaneel is ontworpen in de Verenigde Staten en gemaakt voor maximale energieopwekking en lange levensduur: De 435WP full black zonnepanelen van Watt Watt zijn ontworpen voor maximale energieopwekking en lange levensduur.

Vervaardigd in de VS met de nieuwste technologie. ontworpen met de nieuwste technologie en hoogste efficiëntie.

🏆

Geavanceerd design en hoge energie-efficiëntie

🌍

Vervaardigd in de VS met de nieuwste technologie

🥇

10 jaar productgarantie op het paneel

💡

Compatibel met elk thuis-energie netwerk

De pakketten die wij aanbieden

Het kopen van zonnepanelen levert aanzienlijke voordelen op. U bespaart niet alleen op de energierekening, maar verhoogt ook direct de marktwaarde van uw woning en helpt mee aan een groenere toekomst. Het investeren in zonnepanelen is dus geen kostbare uitgave, maar een verstandige investering voor de toekomst. Kiest u voor de service van Watt Watt, dan wordt het allemaal nog eenvoudiger. U koopt de zonnepanelen, en wij nemen het gehele traject van installatie en onderhoud uit handen. 


Ontdek de voordelen

Zonnepanelen genereren gratis elektriciteit uit zonlicht, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je elektriciteitsrekening.

Zonnepanelen verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen bij aan de vermindering van broeikasgassen en andere vervuilende stoffen.

Door zelf energie op te wekken, ben je minder afhankelijk van het traditionele elektriciteitsnet en de fluctuerende energieprijzen.

Huizen met zonnepanelen kunnen een hogere marktwaarde hebben, omdat ze worden gezien als modern en energie-efficiënt. Een huis stijgt met gemiddeld 4-8% na installatie zonnepanelen.

Zonnepanelen hebben een lange levensduur (vaak 25 jaar of langer) en vereisen weinig onderhoud.

In een wereld die steeds bewuster omgaat met energie, zijn zonnepanelen niet langer een luxe, maar een noodzaak. Het gebruik van zonne-energie is een schone, onuitputtelijke en steeds toegankelijkere manier om in onze energiebehoeften te voorzien. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze essentiële stap richting duurzaamheid ook vriendelijk is voor uw portemonnee? Simpel: door te kiezen voor een aanbieder die gegarandeerd de laagste prijs biedt voor zonnepanelen.

In 3 simpele stappen zonnestroom

1

🤝

Advies

We bezoeken u graag persoonlijk om uw behoeften te bespreken en het potentieel van uw dak voor zonnepanelen te evalueren.

2

🔧

Installeren

We nemen het volledige proces voor onze rekening, van de start tot de finish. Onze installateurs zorgen voor een professionele en solide installatie.

3

💰

Besparen

Ervaar zonnestralen en monitor uw productie en besparingen via onze app. Onze systemen leveren gemiddeld
10% meer besparing.

Zonnepanelen op Maat: Van Daken tot Carports!

Ontvang een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Uw vragen beantwoord

Eigenaren van zonnepanelen verdienen gemiddeld €1.780 per jaar dankzij hun investering in duurzame energie. Het is belangrijk te erkennen dat de werkelijke opbrengst per situatie verschilt. Factoren zoals het aantal zonuren, de hellingshoek van uw dak en lokale temperatuurschommelingen spelen een cruciale rol in de efficiëntie van uw zonnepanelen. Bij Watt Watt begrijpen we deze nuances. Onze zonnepanelen installaties staan bekend om hun snelle terugverdientijd van gemiddeld slechts 3,5 jaar. Dit is mogelijk omdat we uitsluitend werken met producten van topkwaliteit. Kies voor Watt Watt en investeer slim in de toekomst van uw energievoorziening.

Onze zonnepanelen zijn ontworpen om minstens 25 jaar mee te gaan. Daarom bieden we een garantie van 25 jaar op de prestaties en een productgarantie van 10 jaar.

Na het zorgvuldig ontwerpen van een op maat gemaakt systeem door onze experts, voeren we een technische inspectie uit. Deze kan zowel op locatie als online plaatsvinden, waardoor onze monteurs precies begrijpen hoe de installatie uitgevoerd dient te worden. Na deze cruciale stap, bespreken onze professionals het installatieproces in detail met u, om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Vervolgens gaan onze gecertificeerde installateurs aan de slag met het plaatsen van de zonnepanelen, een proces dat, afhankelijk van de omvang van uw project, meestal binnen één tot twee dagen voltooid is.

Zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud. Het is echter aan te raden om ze een paar keer per jaar te inspecteren op vuil of puin. Bij veel vuil kunt u ze eenvoudig schoonmaken met water en een zachte borstel.
Bij een volledig servicecontract met Watt watt hoef je je geen zorgen meer te maken over je zonnepanelen. Wij regelen dan alles voor je.

Ja, er zijn diverse subsidieregelingen en belastingvoordelen beschikbaar voor particulieren en bedrijven die investeren in zonne-energie. We adviseren u graag over de beschikbare opties en hoe u hiervan kunt profiteren.

Ben jij klaar voor verduurzaming?

Ontvang een vrijblijvende persoonlijke offerte.