Elektrische ketel

Warmtepompen zijn een toekomstgerichte investering in duurzaam comfort. Ontdek hoe je ze kunt installeren, inclusief de stappen om ze in je huis te integreren en hoe ze kunnen worden aangesloten op je bestaande verwarmingssysteem. Wil je vrijblijvend meer weten?

Vraag een offerte aan

Ontdek de voordelen

Warmtepompen leveren efficiƫnte verwarming en koeling, wat leidt tot lagere energierekeningen.

Gebruikt hernieuwbare energie uit de lucht, grond of water, wat resulteert in minder uitstoot van broeikasgassen.

Warmtepompen hebben een lange levensduur en bieden een duurzame oplossing voor huisverwarming.

Verbruikt minder energie vergeleken met traditionele verwarmingssystemen.

Vaak beschikbaar om de initiƫle investering in warmtepompen te ondersteunen.

Zorgt voor een constant en comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Uw vragen beantwoord

Onze warmtepompen hebben een gemiddelde efficiƫntie van 300-400%, wat inhoudt dat voor elke gebruikte kilowatt energie, de warmtepomp drie tot vier kilowatt aan verwarming of koeling levert. Dit zorgt voor een hoge energie-efficiƫntie en een aantrekkelijke terugverdientijd.

Onze warmtepompen zijn gebouwd om minimaal 15 tot 20 jaar mee te gaan. We bieden een uitgebreide garantie van 5 jaar op het apparaat en een garantie van 10 jaar op de compressor.

Na een initiƫle inspectie van uw woning en behoeften, zullen onze gekwalificeerde installateurs de warmtepomp installeren. De installatie duurt gewoonlijk ƩƩn tot twee dagen, afhankelijk van de complexiteit van het systeem en uw woning.

Ja, onze warmtepompen zijn ontworpen om efficiƫnt te functioneren in diverse klimaten, van koude winters tot warme zomers. Ze zijn uitgerust met technologie die betrouwbare prestaties levert onder verschillende weersomstandigheden.

Warmtepompen vereisen relatief weinig onderhoud. Wij adviseren een jaarlijkse controle door een professional om de efficiƫntie en levensduur van het systeem te waarborgen. Regelmatig filteronderhoud en het vrijhouden van de buitenunit van vuil en puin zijn ook belangrijk.

Ja, afhankelijk van uw locatie kunnen er subsidies of belastingvoordelen beschikbaar zijn voor de installatie van warmtepompen. Ons team kan u helpen met informatie over de actuele regelingen en hoe u hiervan kunt profiteren.

Ben jij klaar voor verduurzaming?

Ontvang een vrijblijvende persoonlijke offerte.